Filosofie

De ontwerper.

De wereld is mijn inspiratiebron. Jij, als opdrachtgever, bent mijn inspiratiebron. Ik kijk om mij heen, verwonderd over de schoonheid in de stad, in het bos, op het water en in de mens. Genietend van de kleuren die ons blij maken en je goed laten voelen. Sfeer is belangrijk in je leven. Niet alleen in je huis maar ook daarbuiten, op je werk, met je collega’s en samen met je vrienden. Je leeft je leven intenser en gelukkiger wanneer sferen, kleuren en vormen bewust gekozen zijn en helemaal bij jouw levensstijl passen.

De Werkwijze.

Altijd ben ik op zoek naar het spanningsveld tussen kleur, vorm en structuur. In mijn ontwerpen streef ik ernaar om verrassing te creëren in benadering, vorm en materiaalgebruik. Hiervoor is het nodig dat je veel vertelt; over je leven, je passies, je smaak en je werk. Alle wensen worden gebruikt om een heldere werk- of woonbeleving te ontwerpen waarbij jij als opdrachtegever een duidelijk pad kunt bewandelen en de gestelde doelen kunt behalen.

De Doelen.

Eerst hebben we een gesprek om elkaar te leren kennen en de wensen en verwachtingen over en weer uit te spreken. Na het overeenkomen van een prijs gaan we dan gezamenlijk aan de slag. De uitdagingen die we aan kunnen gaan zijn zeer divers: of het nu gaat om een ontwerp voor een inrichting, een ontwerp voor een verbouwing, renovatie van een boerderij, een kantoorpand, een kleurenadvies, een verlichtingsadvies of een ontwerp voor een keuken of badkamer, ik ga er samen met jou aanstaan. Kortom we maken een ontwerp voor een interieur voor wie of wat of waar dan ook. Hierin spelen je eigen smaak, goed gebruik van licht, sfeer en vormgeving, kleur en materiaal de hoofdrol.  Wat je krijgt is een uniek en persoonlijk ontwerp dat geheel bij je past en waarin je een heerlijk thuisgevoel krijgt.

Verwonder je samen met mij over de schoonheid van de wereld om je heen.